top of page

Další mrtví

Uběhl další týden a nikdo vás stále nezachránil. A co víc? Problémů máte více než dost. Džungle je teď nebezpečnější než kdy předtím, protože očividně ukrývá nějakou hrozbu pro vás všechny a vy jste pro ti ní naprosto bezradní. Ale ani na pláži už není tolik bezpečno. Co můžete dělat? Držet při sobě, i když je jasné, že se pomalu ale jistě poštváváte proti sobě? Vznikají mezi vámi sváry a je jisté, že ke střetu již není daleko.

Všem se vám už jakž takž zahojila zranění, která jste si udělali při pádu letadla. Někteří cestující jsou stále v bezvědomí, ale většina už se probudila. Ale váš počet stejně klesá. V úterý v noci se z džungle ozývalo bubnování a odřízlo tak některým lidem cestu do nitra džungle. (Zejména Frankovi a Eliasovi. Frank zadržel doktorku, po které chtěl, aby mu ošetřila oko a drží ji ve svém táboře. Od úterý v něm ale nebyl a proto není zcela jasné, kde se doktorka zrovna nachází). Později jste přišli na to, že dva z vás chybí (Darien Namjoo a jedna žena). Proto se většina z vás zdržovala na pláži, opevnila se, připravila zbraně a shromažďovala zásoby.

Ale i přesto jste nebyli připraveni, když vám v sobotu večer na pláž začaly létat kousky těla Dariena Namjoa. Později téhož večera objevil Elias napíchnutou hlavu Harrolda Burnse (který se utábořil někde v džungli z neznámých důvodů) na kopí a poté ještě hlavu oné pohřešované ženy. Hlavy spolu s Frankem zakopali, aby ostatní nevyděsili. Teď je vás 22 a někteří z vás se domnívají, že je mezi vámi zrádce. Na co se tedy máte soustředit? Na nebezpečí zvenku nebo zevnitř?

Problémy ovšem nekončí. Vesty a záchranné čluny byly propíchnuty neznámo kým. Polovina vašich zásob chybí. Jack byl zraněn mužem, který si vzal jednu ze zbraní, co vyrobil Jeff a očividně s ní neuměl zacházet. Frank odhalil, že on je ten, co má zbraň, když výstražně vystřelil v džungli.

Mezitím ve světě byla vydána zpráva, ve které se uvádí, že jsou záchranné akce ukončeny, neboť se předpokládá, že letadlo spadlo do vody a všichni pasažéři jsou mrtví. Celý svět hluboce soucítí s rodinami pozůstalých a letecká společnost plánuje velký obřad na památku všecm obětem na palubě.


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page